flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади - спеціаліста

04 листопада 2016, 14:30

 TSIGN 

ГОРОДИЩЕНСЬКИЙ  РАЙОННИЙ  СУД  ЧЕРКАСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
вул. 1 Травня, 9,  м. Городище,Черкаська  область,19500, тел./факс 2-05-81, inbox@gd.ck.court.gov.ua, код ЄРПОУ 02887668
                        
Н А К А З
 
03 листопада 2016 року               м. Городище                                             № 31-о
 
Про оголошення конкурсу на заміщення
вакантної посади спеціаліста Городищенського
районного суду Черкаської області
 
Відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року № 889, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року № 246, Порядку визначення спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорії «Б» і «В», затвердженого наказом Національного агентства України з питань державної служби від 06.04.2016 року № 72,  -
 
Н А К А З У Ю:
 
1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста Городищенського районного суду Черкаської області у відповідності до умов проведення конкурсу на посаду спеціаліста згідно додатку 1 до наказу.
Конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста провести у приміщенні Городищенського районного суду Черкаської області  23 листопада 2016 року о 14.00 год., про що повідомити осіб, які подадуть заяви про участь у конкурсі.
2. Наказ про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу надіслати територіальному органові Національного агентства України з питань державної служби та оприлюднити на офіційному веб-сайті Городищенського районного суду Черкаської області.
3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
 
 
 
 
Керівник апарату Городищенського районного суду
Черкаської області                                                                                                     О.А. Биченко
 
 


Додаток 1
до наказу керівника апарату Городищенського районного суду Черкаської області від 03.11.2016року № 31-о
 
 
УМОВИ 
проведення конкурсу на заміщення посади спеціаліста Городищенського районного суду Черкаської області
 
Загальні умови
Посадові обов’язки
1.Здійснює систематизацію законодавства та судової практики, рішень Конституційного Суду України, облік та зберігання актів законодавства та судової практики.
2. Здійснює ведення контрольних кодексів.
3. Інформує працівників суду про зміни в чинному законодавстві України та судовій практиці судових органів вищого рівня та вносить вказані зміни в кодекси працівників суду.
4. Проводить узагальнення роботи суду з розгляду судових справ (узагальнення судової практики).
5. Забезпечує достовірність, об’єктивність, оперативність, стабільність та цілісність статистичної інформації про роботу суду.
6. Вживає заходів щодо забезпечення гласності даних судової статистики, з цією метою готує відповідні довідки, інформацію та здійснює постійний зв’язок з засобами масової інформації з питань судової статистики.
7. Проводить аналіз стану діловодства та судової статистики в суді за підсумками кожного звітного періоду, здійснює розробку пропозицій з підвищення рівня цієї роботи.
8. Проводить роботу з підготовки оперативних нарад, що проводяться головою та керівником апарату суду, веде протоколи цих нарад.
9. Проводить узагальнення роботи суду із звернення судових рішень до виконання.
10. Здійснює облік звернень громадян та юридичних осіб, проводить аналіз роботи суду з розгляду звернень та за дорученням голови суду розглядає звернення і готує проекти відповідей на них.
11. Організовує роботу бібліотеки суду, підбір літератури для працівників суду.
12. Здійснює контроль за виконанням окремих ухвал, готує інформацію керівникові апарату про стан цієї роботи, відповідні узагальнення та пропозиції щодо покращення роботи.
13. Здійснює оформлення проектів доручень суду про виконання судами інших держав окремих процесуальних дій, про вручення судових документів з цивільних, кримінальних справ, про екстрадицію правопорушників на територію України, оформлює клопотання про визнання та виконання рішень суду на території інших держав, забезпечує оформлення та виконання доручень судів іноземних держав відповідно до Конвенції про правову допомогу та правові відносини з цивільних, сімейних і кримінальних справ та інших міжнародно-правових договорів України про правову допомогу, ратифікованих Верховною Радою України.
14. Бере участь у плануванні роботи суду, за дорученням керівника апарату здійснює контроль за виконанням окремих розділів плану роботу суду.
15. Вивчає повідомлення засобів масової інформації, готує пропозиції щодо необхідності реагування відповідно до чинного законодавства.
16. Підтримує в контрольному стані Інструкцію з судової статистики та Інструкції з діловодства в судах.
17. Виконує інші доручення голови суду, керівника апарату суду, а в його відсутності заступника керівника апарату суду.
18. Працює в системі електронного документообігу суду      «Д-3», а саме виконує пошук необхідної інформації за допомогою пошукової системи, для складання та виконання аналізів, аналітичних довідок, контролів та виконує формування статистичних звітів.
Умови оплати праці
Посадовий оклад - 1723,00 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця
 
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду
На період відпуски по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання
1. Копія паспорта громадянина України;
2. Письмова заява про участь у конкурсі;
3. Резюме у довільній формі;
4. Письмова заява, в якій повідомляє, що до неї (нього) не застосовуються заборони, визначені частиною 3 або 4 статті 1 ЗУ «Про очищення влади» та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї (нього) відповідно до зазначеного Закону;
5. Копія (копії) документа (документів) про освіту;
6. Заповнена особова картка встановленого зразка;
7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.
Строк подання документів до 18 листопада 2016 року, включно.
Дата, час і місце проведення конкурсу
23 листопада 2016 року о 14.00 годині в приміщенні Городищенського районного суду Черкаської області (м. Городище, вул. 1 Травня, 9)
Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу
Ільченко Анна Вікторівна
тел.  (04734) 2-05-81
Вимоги до професійної компетентності
Загальні вимоги
1
Освіта
Вища освіта ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра
2
Досвід роботи
Не потребує
3
Володіння державною мовою
Вільно
Спеціальні вимоги
1
Освіта
-           
2
Знання законодавства
Конституція України, Закони України «Про судоустрій і статус суддів», «Про державну службу», «Про запобігання корупції»
3
Професійні чи технічні знання
Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку
4
Спеціальний досвід роботи
Не потребує
5
Знання сучасних інформаційних технологій
Вміння використовувати комп'ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку,досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel), уміння користуватися законодавчими базами
6
Особистісні якості
Компетентність, вміння працювати в колективі, прагнення до самовдосконалення та підвищення фахового рівня, відповідальність, уважність, наполегливість, дисципліна і системність; вміння працювати в стресових ситуаціях.