flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади секретаря судових засідань

15 березня 2017, 16:29

 TSIGN 

ГОРОДИЩЕНСЬКИЙ  РАЙОННИЙ  СУД  ЧЕРКАСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
вул. 1 Травня, 9,  м. Городище,Черкаська  область,19500, тел./факс 2-05-81, inbox@gd.ck.court.gov.ua, код ЄРПОУ 02887668
                        
Н А К А З
 
14 березня 2017 року                    м. Городище                                            № 13-о
 
Про оголошення конкурсу на заміщення
вакантної посади секретаря судових засідань
Городищенського районного суду Черкаської області
 
Відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року № 889-VIII, Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 року № 246, Порядку визначення спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорії «Б» і «В», затвердженого наказом Національного агентства України з питань державної служби від 06.04.2016 року № 72,  -
 
Н А К А З У Ю:
 
1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади секретаря судових засідань Городищенського районного суду Черкаської області у відповідності до умов проведення конкурсу на посаду секретаря судових засідань згідно додатку 1 до наказу.
Конкурс на заміщення вакантної посади секретаря судових засідань провести у приміщенні Городищенського районного суду Черкаської області  06 квітня 2017 року о 14.00 год., про що повідомити осіб, які подадуть заяви про участь у конкурсі.
2. Наказ про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу надіслати територіальному органові Національного агентства України з питань державної служби та оприлюднити на офіційному веб-сайті Городищенського районного суду Черкаської області.
3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
 
 
 
 
Керівник апарату Городищенського районного суду
Черкаської області                                                                                                    О. А. Биченко
 
 


Додаток 1
до наказу керівника апарату Городищенського районного суду Черкаської області від 14.03.2017 року № 13-о
 
 
УМОВИ 
проведення конкурсу на заміщення вакантної посади секретаря судових засідань Городищенського районного суду Черкаської області
 
Загальні умови
Посадові обов’язки
1. Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.
2. Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.
3. Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.
4. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.
5. Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.
6. Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.
7. Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.
8. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України.
9. Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.
10. Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.
11. Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.
12. Створює архівну та робочу копії фонограм судового засідання у справі на компакт-диски.
13. Виконує інші доручення судді, керівника апарату суду, помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.
14. Користуючись правом користувача у автоматизованій системі документообігу суду виконувати своєчасне  внесення інформації про дати призначення до попереднього та судового розгляду, причини відкладень судових засідань у відповідні особові картки справ та  додавати до особових карток справ судові повістки, повідомлення тощо.
Умови оплати праці
Посадовий оклад згідно штатного розпису, надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця
 
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду
На період відпуски по догляду за дитиною до досягнення нею шестирічного віку
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання
1. Копія паспорта громадянина України;
2. Письмова заява про участь у конкурсі;
3. Резюме у довільній формі;
4. Письмова заява, в якій повідомляє, що до неї (нього) не застосовуються заборони, визначені частиною 3 або 4 статті 1 ЗУ «Про очищення влади» та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї (нього) відповідно до зазначеного Закону;
5. Копія (копії) документа (документів) про освіту;
6. Заповнена особова картка встановленого зразка;
7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.
Строк подання документів до 31 березня 2017 року, включно.
Дата, час і місце проведення конкурсу
06 квітня 2017 року о 14.00 годині в приміщенні Городищенського районного суду Черкаської області (м. Городище, вул. 1 Травня, 9)
Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу
Ільченко Анна Вікторівна
тел.  (04734) 2-05-81
Вимоги до професійної компетентності
Загальні вимоги
1
Освіта
Вища освіта ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра
2
Досвід роботи
Не потребує
3
Володіння державною мовою
Вільно
Спеціальні вимоги
1
Освіта
-           
2
Знання законодавства
Конституція України, Закон України «Про державну службу», Закон України «Про запобігання корупції», Закон України «Про судоустрій і статус суддів», є бажаним знання Інструкції з діловодства в місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Положення про автоматизовану систему документообігу суду
3
Професійні чи технічні знання
Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку
4
Спеціальний досвід роботи
Не потребує
5
Знання сучасних інформаційних технологій
Вміння використовувати комп'ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку,досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel), уміння користуватися законодавчими базами
6
Особистісні якості
Компетентність, вміння працювати в колективі, прагнення до самовдосконалення та підвищення фахового рівня, відповідальність, уважність, наполегливість, дисципліна і системність; вміння працювати в стресових ситуаціях.