flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників процесу та відвідувачів суду! В Городищенському районному суді посилено протиепідеміологічні заходи

22 жовтня 2020, 10:39

                                                                       Шановні відвідувачі суду!

Повідомляємо, що у Городищенському районному суді лабораторно підтверджено захворювання на COVID-19.

Відповідно до наказу в. о. голови суду № 31-ОД від 22 жовтня 2020 року та з метою запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції серед працівників суду, його відвідувачів в суді з 22  жовтня по 04 листопада 2020 року припинено:

  • проведення судових засідань в приміщенні суду за допомогою системи відеоконференцзв’язку, призначених до розгляду іншими судами;
  • прийом громадян канцелярією суду та архівом суду, в тому числі видача справ для ознайомлення учасниками судового розгляду;
  • прийом вхідної кореспонденції канцелярією суду, крім кореспонденції, що надходить на електронну адресу суду inbox@gd.ck.court.gov.ua, через підсистему «Електронний суд», засобами поштового зв’язку та на вхідний санітарний пост, розміщений у фойє 1 поверху приміщення за адресою: вул. 1 Травня, 9, м. Городище, Черкаська область, 19502;
  • проведення особистого прийому громадян головою суду та керівником апарату суду;
  • обмежено доступ осіб, учасників судових проваджень до приміщення суду, крім осіб, явка яких визначена судом  обов’язковою, а також представників засобів масової інформації.

Разом з даними заходами, в приміщенні суду  проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь, кварцування робочих кабінетів, залів судових засідань та приміщень загального користування.  

Рекомендуємо  учасникам судових засідань утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а всі необхідні документи та заяви подавати до суду вище вказаними способами.

Просимо учасників судових засідань та відвідувачів суду з розумінням віднестись до вжиття вимушених протиепідемічних заходів задля запобігання поширення коронавірусу COVID-19.

Дякуємо за розуміння!