flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем Конституції України

25 червня 2021, 13:41

Шановні колеги!

 

            Від імені Городищенського районного суду Черкаської області та від себе особисто щиро вітаю Вас з державним святом – Днем Конституції України!

         У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України –Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

         Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

         Від усього серця бажаю Вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у Ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої країни - народовладдя, гуманізму та законності.

        

         З повагою

         В. о. голови суду                                                      Володимир ЧЕРНЕНКО