flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Клопотання слідчого розглянуто

23 листопада 2017, 15:30

 

23 листопада 2017 року Городищенський районний суд Черкаської області розглянув клопотання слідчого слідчого відділу Городищенського відділення поліції Смілянського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Черкаській області Ус В.О про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою cтосовно особи, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

Нагадаємо: 18 листопада близько 10-ї години у Городищенському районі сталася смертельна ДТП. 26-річний житель Кривого Рогу Дніпропетровської області на автомобілі  "Шкода" виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з іншим легковиком. Внаслідок аварії миттєво загинув 31-річний водій автомобіля «ВАЗ» і його семимісячний син. 23-річну маму і дружину госпіталізували до лікарні.

Розглянувши клопотання, слідчий суддя застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, тобто до 16 січня 2018 року включно.

Наразі тривають слідчі дії.

За повідомленням судді–спікера

Городищенського районного суду Черкаської області

Савенко О.М.