flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація, щодо кількості SMS-повідомлень відправлених у грудні 2019 року

02 січня 2020, 16:12

 

У грудні 2019 року Городищенським районним судом Черкаської області надіслано 120 судових повісток учасникам судового процесу у вигляді SMS-повідомлень в кількості 535.

Додатково Городищенський районний суд Черкаської області звертає Вашу увагу на те, що на виконання наказу Державної судової адміністрації України «Про реалізацію проекту щодо надсилання судами SMS-повідомлень учасникам судового процесу (кримінального провадження) у місцевих та апеляційних загальних судах» від 20 вересня 2013року №119 з 1 жовтня 2013 року в апеляційному суді області та в усіх судах загальної юрисдикції, в тому числі, й Городищенському районному суді Черкаської області, впроваджені послуги надсилання SMS-повідомлень учасникам судового процесу.

Судові повістки про виклик до суду надсилаються учаснику процесу (кримінального, цивільного, адміністративного ) у вигляді SMS-повідомлення на вказаний у заявці номер мобільного телефону.

Для отримання повістки в електронній формі за допомогою SMS-повідомлень учаснику процесу потрібно подати до суду відповідну заявку, текст якої розміщено на офіційному сайті суду.